Vučić: Naš brat Nebi se odmah useljava u halu Geoks, sutra prvi intervjui za 250 zaposlenih – VIDEO

Ljudi će imati znatno veće plate nego što su imali u Geoksu. Sutra počinju intervjui za prvih 250 zaposlenih. Naš brat Nebi se odmah useljava u halu Geoks.

.

Ovo je najavio predsednik Srbije Alekandar Vučić prilikom posete fabrike Teklas Automotive u Vladičinom Hanu i rekao da će direktor kompanije dobiti orden od Srbije.

Predstavnici kompanije su najavili da će sa pogonom u Vranju imati 2.500 zaposlenih, a da će ukupno do marta zaposliti 500 ljudi.

„Zahvaljući Teklas Automotive imamo porast plata u Vladičinom Hanu sa 245 na 440 evra za samo devet godina. To je uvećanje od 81 odsto. Ima još mnogo posla da se uradi. Borićemo se još snažnije nego do sada da gradimo Han”, rekao je Vučić okupljenim građanima.

On je najavio i rešavanje problema u vodosnabdevanju i izgradnju kanalaizacije i petlje koja bi povezala ceo kraj sa auto-putem.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Živeo Maršal Aca…