Konkurs za nova radna mesta u leskovačkoj lokalnoj samoupravi samo formalno raspisan?

Na vest da je grad Leskovac raspisao konkurse za tri radna mesta na neodređeno vreme, na našem portalu je stigao komentar u kojem se da je samo reč o formalno raspisanom konkursu za osobe koje su već zaposlene na određeno vreme na tim pozicijama.

.

Naime, na informaciju da leskovačka lokalna samouprava traži izvršioca za finansijske poslove,  kao i sekretare mesnih zajednica „Veljko Vlahović“ i „Prva Južnomoravska brigada“, stigao je komentar da je reč o osobama koje već tu rade godinama po ugovoru.

Oni tu rade godinama po ugovoru i treba da budu primljeni”, bio je odgovor komentatora pod nadimkom „Voja“, koji je okarakterisan na leskovačkim društvenim mrežama i portalima kao bot.

On je ovo odgovorio našem čitaocu koji je ironično prokomentarisao da je trebalo da objavimo fotografije kandidata koji će biti primljeni.

Inače, uslovi ovih konkursa detaljno su obrazloženi na zvaničnom gradskom sajtu.

Pokušali smo da od nadležnih dobijemo odgovore na pitanja da li je već neko zaposlen na određeno vreme na ovim pozicijama, kao I da li se već neko javio za otvorena radna mesta po ovim konkursima ali, kao po običaju koji traje već nekoliko nedelja, niko nije odgovarao na naše pozive.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare