Vlasnik ciglane „Mladost“ nije bio na koncertu Vesne Zmijanac, sa Cvetanovićem i Kneževićem sedeo Zoran Jeftić

Nakon što smo objavili vest da je poznata estradna zvezda Vesna Zmijanac pevala na „uvce“ gradonačelniku Leskovca, Srđanu Kneževiću i vlasniku ciglane „Mladost“, iz PR službe ove kompanije tvrde da on te večeri nije bio na koncertu Vesne Zmijanac, samim tim ni u društvu Gorana Cvetanovića i Srđana Kneževića.

.

„U cilju objektivnog obaveštavanja javnosti, u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima molimo Vas objavite ispravku vesti, kako bi svi oni koji prate Vaš ugledni portal bili tačno obavešteni o pomenutom dešavanju“, navodi se u pismu prosleđenom našoj redakciji.

Kako nam je kasnije potvrđeno, sa Cvetanovićem i Kneževićem, kao gost gradonačelnika te večeri, bio je zapravo predsednik opštine Mali Zvornik iz Republike Srpske Zoran Jeftić.

Redakcija Rešetke se izvinjava poznatom leskovačkom privredniku i čitaocima zbog nenamernog previda u prethodnom tekstu.

 

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A da li se zna ko je vlasnik ciglane Mladost?