Nakon pisanja Rešetke podnete prijave inspekcijskim organima

Nakon pisanja novinara Rešetke o ekološkim problemima i deponijama u leskovačkoj “Betonjerki” i zagađenosti reke Jablanice, Udruženje građana “Tim 42” podnelo je prijave inspekciji grada Leskovca u cilju uklanjanja otpada i rešavanja ovih problema.

.

“Podneli smo  prijavu u cilju uklanjanja veće količine plastičnog otpada na reci Jablanici i veće količine otpada u dvorištu nekadašnje fabrike Graditelj”, navode iz ovog udruženja.

Oni su zahtevali od gradksih inspkecijskih organa da ih o svom postupanju po prijavi obaveste elektronskim putem.

U detaljima prijave linkovani su tekstovi sa našeg portala:


Gust crni dim ponovo uznemirio Leskovčane, opet gori otpad u Betonjerki

Stravičan prizor iz Leskovca: Plastične flaše progutale Jablanicu


 

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare