I gradonačelnik Leskovca bodri „orlove“ u Kataru

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je na stadionu u Kataru odakle bodri fudbalere Srbije.

.

Njega su u žaru navijanja uhvatile kamere u direktnom prenosu.

U kabinetu prvog čoveka Leskovca ne odgovaraju na pozive novinara Rešetke, te nismo uspeli da saznamo da li je njegova poseta možda i poslovna, kao ni koliko će se tamo zadržati.

Ne zna se ni to da li je Cvetanović za odlazak u Dohu koristio slobodne dane, godišnji odmor ili, pak, neplaćeno odsustvo.

Za navijače koji nisu iz Katara cene pojedinačnih ulaznica za prvu fazu kreću se između 62 i 200 evra. Inače, ovo su cene svih karata za fudbalske mečeve na svetskom prvenstvu.

Prvi čovek Leskovca je i prošle godine bodrio našu reprezentaciju na utakmici u Lisabonu.


Reprezentacija Srbije izgubila je od Brazilaca sa 2:0.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

12 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Za „nasu decu“ i njihove dzepove! Milione su zgrnuli. Sto da ne ide,ima 20-tak stana,3-4 vikendice,milione,poslednjih 30godina zivi na racun RS,ne zna sta znaci kupovati benzin,hranu,auto…sve free…

Ma poslovno čovek otišao, prodaje svinjetinu. Kako ne može? Ne smeju muslimani da jedu svinjetinu? Ali mi smo bar probali, žuta banda nije ni to!

Draga rešetko. Pa normalno da je poslovan put. Zar stvarno mislite da je gospodin dao svoj novac za put. Ima on i plaćene dnevnice za to. A ti sirotinjo gasi svetlo i štedi struju.

A vi poklapajte serpe i lonce

Pa normalno nepismeni putuju a pismeni sede kuci naravno tudjim parama. Da li ce neko da odgovara za poreklo novca. Sve lopov do lopova a onda najveci lopov i izadje na tv i kaze narode stedite da bi mi mogli lakse da krademo

Komentar je da sam zapravo bez komentara .Bez teksta me nije ostavio odlazak gradonačelnika u Katar,to je očekivano bilo.Zapravo me totalno zbunjuje ćutanje građana,totalno prazan prostor,nema komentara,tišina.Verovatno niko u Le nije video tekst,pa zauzeti su trenutno,gledaju utakmicu.Verovatno će se sutra ili malo sutra probuditi.Srećno nam bilo.Na utakmici naravno.A ovako,šta reći ,super nam je, ako nam je.

Gospodin ima svoje licne sponzore,koji dobijaju sve poslove u gradu.Oliver IN stolarija,……… oprema sve u gradu i licni rob je Mesku i Goranu Jovicu.
Bagdala,Bavka,Apostolovic,Bata Dj……
Za doticnu godpodu to nije nikskav trosak ,bitno da sef nije nervozan

bravo goge, obukli te ko najjačeg navijača iz ben stiler komedija

će ga zovemo „kačkeče“

Bolje – keče

eee a batu bavku ti otepase onomad vlasotincani…
ode rukica…..
kude ce krkas sad?

ahahahahahahahahahahaha