Produžen pritvor osumnjičenima za učešće u ubistvu porodice Đokić

Viši sud u Nišu produžio je pritvor do 30 dana braći K. M. i A. M., osumnjičenima za učešće u ubistvu tročlane porodice Đokić, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra.

.

Pritvor im je produžen rešenjem sudije za prethodni postupak zbog uznemirenja javnosti, precizirao je portparol suda Milan Stanisavljević.

“Braća su uhapšena nekoliko dana nakon G. Dž. i njegovih sinova, a protiv sve petorice je u toku istraga zbog ovog teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora”, prenosi RTS.

Osumnjičenom G. Dž. je u petak, 19. novembra, pritvor produžen zbog opasnosti da će uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, a njegovim sinovima samo zbog uznemirenja javnosti.

Braći K. M. i A. M. pritvor je produžen da u toku istrage ne bi uticali na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je u niškom sudu.

Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić – oca, majke i kćerke u selu Moravac kod Aleksinca, 26. septembra.

Protiv njih istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu, a istraga je zatvorena za javnost.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare