Prijava za 100 evra od 16. maja, isplata i onima koji su u međuvremenu napunili 30 godina

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da u ponedeljak 16. maja počinje novi krug prijave za jednokratnu pomoć mladima u iznosu od 100 evra i naveo da će pomoć biti isplaćena 1, 2. i 3. juna.

.

Prijava traje do 31. maja na portalu Uprave za trezor, a pravo na prijavu imaju mladi od 16 do 29 godina koji se nisu prijavili u prvom krugu, a oni koji su se već prijavili ne moraju to ponovo da čine.

„Oni koji su u međuvremenu napunili 30 godina dobiće pomoć zato što se iz prvog kruga automatski prebacuju prijave za drugi krug. Takođe, neki su u međuvremenu napunili 16 godina, dobili prebivalište u Srbiji i njih pozivamo da se prjave“, rekao je Mali za TV Pink.

Naveo je da je u prvom krugu pomoć isplaćena za 1.059.425 prijavljenih.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare