Još jedna nagrada za Leskovac koji u 2022. godini često nema ni struju, a ni vodu

BFC nagrada, koju je dobio srpski Mančester u Dubrovniku, još jedna je u nizu priznanja za naj vlast ikada, i tema SNS pretorijanske internet garde, da osuje rafal i vatromet uspeha po lokalnim medijima, i obaveste ljude da smo pobedili i ove godine Štip i Strumicu u „igri gladi“.

Svako ko pogleda sajt ove organizacije, može da vidi da se u Leskovcu nudi radna snaga po povoljnim cenama, već od 399€ mesečno, kao i subvencije od po desetak hiljada evra po glavi zaposlenog.

Plećka i but, sa i bez koske!

Ni Ramzes nije imao ovakvu ponudu žive vage dok je zidao Egipat.

Na tom sastanku u Dubrovniku se preko video linka javio Slovenački političar Franc Bogovič, koji je ujedno i evropski poslanik.

Gospodin je mišljenja da je problem Srbije slabo korišćenje evropskih fondova za razvoj, koji iznose 200$ po čoveku, a u Evropskoj uniji se kreću izmedju 2.000 i 3.000€.

Mi to iz nekog razloga ne želimo.

Još uvek smo na bratskom Ruskom nišanu i nemamo političke snage da se odupremo stagnaciji.

Naše je samo da se savijemo do 99% kompatibilnosti i primimo priznanje.

Ova nagrada je velika čast, za narod koji u 2022. godini često nema ni struju ni vodu, a ostale resurse materijalne i intelektualne da i ne spominjemo.

Možda smo baš i zbog toga nagrađeni.

Nama ništa ne treba da bismo naporno radili i živeli.

Nismo mi razmaženi kao taj otuđeni zapad, gde grejanje počinje na vreme, bez obzira na miholjsko leto.

Ne treba nama ni njihov standard, mogli bismo se pokondiriti i uobraziti neke slobode i prava.

Zbog toga su i skromni dometi u ustavu Srbije kada je reč o pravu na zaštitu zdravlja, pa smo i kao “ naj“ grad, dobili i fabrike bez filtera.

Dobićemo i za taj uspeh neku medalju ili pehar na nekoj od sledećih konvencija uspešnih perifernih kasaba.

Evropski put nismo odabrali, iako pripadamo Evropskoj porodici naroda i delimo iste vrednosti.

Favorizujući imperijalizam i nacionalizam, nametnut i reklamiran od strane radikalske i komunističke vlasti i sistema, naša država i narod mogu završiti odbačeni na Evropskoj periferiji, puni licemernih nagrada, i praznih džepova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare