Na čelu sa vozačem gradonačelnika leskovački Aero klub čeka gašenje ili svetla budućnost?

Kada smo 2019. godine prihvatili ideju da vozač gradonačelnika Leskovca Goran Mladenović postane predsednik Aero kluba polagali smo nade da će on, zbog svojih političkih veza, biti naš spasitelj i ne sumnjajući da je zapravo mogući grobar tradicije stare pune 99 godina, tvrde višedecenijski članovi ovog nekadašnjeg gradskog ponosa.

Kako navode, Aero klubu, koji bi sledeće godine trebalo da proslavi pun vek postojanja, preti gašenje jer je jedini mesečni izvor prihoda, stari hangar koji se iznajmljuje firmi „Kanis“ prešao u gradsku svojinu, pa AK „Saša Mitrović“ više nije u mogućnosti da ubira novac od prihoda.

„To se desilo 19. avgusta ove godine. Za to niko nije znao i sve je urađeno u tajnosti, predsednik kluba to nikome nije kazao, a naš rok za žalbu je umeđuvremenu istekao. Ostavljeni smo na milost i nemilost. Govori se i o tome da će se taj hangar, sada kada je prešao u imovinu grada, prodati ’Kanisu’, čiji je vlasnik inače još jedan pobratim gradonačelnika Cvetanovića, a nama ostaju samo računi za struju i komunalije koje ne možemo da plaćamo bez prihoda od kirije“, pričaju za Rešetku članovi kluba koji su u njemu više od 10 i 20 godina.

Sa druge strane, Mladenović ove optužbe negira i tvrdi da će leskovački Aero klub imati svetlu budućnost.

„Kako je po zakonu, tako će da bude. Mi smo poslali zahtev za promenu prava korišćenja katastru i očekujemo da AK i dalje ima preče pravo, kao što je to bilo od 1994. godine naovamo. Očekujemo pozitivno rešenje, a konačnu odluku će doneti Gradsko veće. Da li će grad da prihoduje pa nama da uplaćuje sredstva, ili ćemo kao i do sada, po ugovoru, to ne zavisi od nas“, objašnjava Mladenović.

On podseća i na to da je Aero klub za vreme njegovog mandata vraćen u članstvo Sportskog saveza Leskovac i Vazduhoplovnog saveza Srbije.

Goran Mladenović / Fotografija preuzeta sa Fejsbuk profila

„Takođe, tri godine unazad smo korisnici budžetskih sredstava koje lokalna samouprava namenski odvaja za klub. Mi smo ta sredstva koristili za školovanje naših članova za pilote zmaja, a u programu je i finansiranje pilota paraglajdera. Takođe, uloženo je u uređenje prostora ispred hangara. To je uradio grad. Komunalac kosi iza travnatu površinu… Grad je u oživljavanje nečega što je bilo maltene mrtvo uložio mnogo i tek će da ulaže. A ti koji kritikuju, pitajte njih, da li su jednom uhvatili trimer u ruke, da li su nešto uradili za klub, osim što su potrošili 300.000 dinara za pilotno školovanje i putovanje do Beograda“, dodaje Mladenović.

NENAMENSKO NAMENSKI?

Međutim, isti ti „kritičari“, za brojne malverzacije optužuju upravo Mladenovića i zahtevaju od naših novinara anonimnost, tvrdeći da im je više puta prećeno nakon što su protiv sadašnjeg predsednika, vozača gradonačelnika Gorana Cvetanovića, podnete krivične prijave zbog zloupotrebe položaja i sumnji u raznorazne malverzacije.

„Umesto da spasi klub, kao što se očekivalo, on je Aero klub oštetio za skoro 2 miliona dinara. Čak i to rentiranje od koga prihodujemo je neredovno. ’Kanis’ bi trebalo da klubu plaća zakupninu 55.000 dinara mesečno, što ne čini redovno. Mi smo zbog prethodnog duga angažovali advokate i načinili poravnjanje duga, a dug je za 2019. godinu iznosio 1.416.880 dinara bez kamate, a 2020. godine 1.545.869 dinara. Oni i dalje neredovno isplaćuju mesečno dugovanje, a sve to u dogovoru sa Goranom. Postoji dugovanje i Filipa Majlića za zakup prostorija, kao i odluka Upravnog odbora da se pusti izvršenje, što Goran nije učinio i time oštetio klub za 120.000 dinara“, deo je navoda iz krivične prijave koja je Mladenoviću podneta marta ove godine, a u koju su novinari Rešetke imali uvid.

U njoj se navodi da je utrošio i više stotina hiljada dinara za putne troškove, ali i da je renoviranje kancelarija kluba sproveo bez tendera. Takođe, kako se navodi u prijavi, Mladenović je, navodno, prepolovio stolariju koja je klubu bila donacija od bolnice i odneo je kući.

„Sporna“ stolarija

„To nije tačno! Možete da prebrojite, svaki okvir je tu! Putni troškovi se odnose na putovanja kada sam se sastajao sa ljudima iz vazduhoplovnog saveta Srbije, kako bi povratio ugled i svrhu samog kluba. Odgovorno tvrdim da se ponašam kao odgovoran menadžer i klub će imati svoju budućnost, a sledeće godine ćete biti pozvani na velelepnu proslavu koju ćemo organiozovati uz pomoć grada“, obećava Mladenović.

NOVI ČLANOVI SVI OPŠTINARI, KOJI NIKADA NISU NI SELU U AVION

Kada je starom rukovodstvu kluba istekao mandat Mladenović je, kako se dalje navodi u krivičnoj prijavi, sam sazvao novu sednicu skupštine kluba, raspustio stari odbor, a u novi ubacio svoje kolege sa posla, članove opštinskog obezbeđenja sa kojima ispija kafe tokom radnog vremena, ali i pojedine načelnike opštinskih službi.

„Niko od njih nikada nije ni video avion uživo, to vam garantujemo“, pričaju vidno ogorčeni leskovački letači koji iza sebe imaju više stotina sati letenja.

Novinari Rešetke imali su uvid u zapisnik sa te sporne sednice koja se održala 26. februara prošle godine, a na kojoj je doneta odluka da novi člnaovi budu, između ostalih, šef Odeljenja za komunalno stambene poslove Danijel Stojković, Mladenovićeve kolege iz opštinskog obezbeđenja Novica Stojković i Marko Tonić…. – svi članovi Srpske napredne stranke.

„Pa? To su ugledni ljudi, ljudi koji pomažu klubu. Ja sam siguran da i vi u vašoj firmi nemate u upravnom odboru samo novinare“, komentariše Mladenović.

(NE)OSNOVANA KRIVIČNA PRIJAVA

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Mladenovića nakon, kako se navodi u obrazloženju Renate Cvetanović, obavljenih razgovora sa određenim licima u svojstvu građana, proverom akata udruženja, prepisa liste nepokretnosti, rešenja APR-a, amalitičke kartice i zapisnika sa sednica Upravnog odbora kluba.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo uopte nije razmatralo izjavu jednog od članova kluba koju vam dostavljamo, kao dokument, u nastavku teksta.

Sa Mladenovićem smo razgovarali i o tome da li postoji mogućnost registrovanja avionske piste na leskovačkom aerodromu Mira, o čemu se već godinam unazad priča i čemu se ljubitelji letenja i padobranstva već dugo nadaju.

O tome ćete čitati u sutrašnjem tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala. Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

33 komentara na “Na čelu sa vozačem gradonačelnika leskovački Aero klub čeka gašenje ili svetla budućnost?

 1. A vi ste nasli ko da vam bude predsednik kluba Gorance je bas poznat po tome da mu je Mesko drugi otac kako mu kaze tako radi a vi mu verovali. Mesko je vec isplanirao sta ce da gradi na nas aeorodrom tako samo spakujte i idite. A sto se tice stolarije pa gogi je zamenio stolariju na kucu a vi zameniste ste li.

 2. Čovek ne zna šta više priča, nije on uveo klub u VSS , već je ta odluka doneta na skupštini održanoj 26.02.2017 godine a i tada je bio član UO a ne predsednik.Taman posla da on diže ugled Aero klubu, po Statutu samo Upravni odbor može da donese odluku da neko ide na službeni put i predsravlja klub.Na poslednje tri skupštine ne postoji Razno, gde bi svaki član kluba mogao da postavi pitanje Organima upravlhanja kluba.Koja skupština je raspravljala o finan .izveštaju za 2020 godinu u kojoj je klub u minusu od oko 200000 dinara.gde jw vilšebno nestala popisna lista ta istu godinu.zašto nisu pozvani relevantni državni organi po odluci Nadzornog odbora kluba kojima nije dozvoljen uvid u dokumentaciju i koji su 26.02.2021 zamenjeni novim čkanovima iako im mandat ističe tek 2023 gidine.kako su novi članovi sa falsifikovanim oristupnicama bez odluke Upravnog odbora ućlanjeni u klub i odmah dobili mesta u Upravnom i Nadzornom odboru a nemaju nikakve veze sa vazduhoplovstvom.Kako je održana skupština 26.02 .2021 bez kvoruma i sa zabranom od strane Nadzornog odbora…ima puno toga da se priča …

  1. To je radio i tako se ponašao i mihajlo 2010.pa jezavrsio kako je zavrsio,jedino mi krivo da oni tada nisu ništa krivično odgovarali a bilo je dosta materijala za krivično gonjenje,ničija nije gorela do zore samo ovaj javašluk treba što pre sprečiti da nedodje do još gore situacije u aeroklubu!

  2. Mali je ovo grad, u njemu sve se zna. Dozvole nemate, ako ih imate kako je naveo vaš drug- uslikaj, neka vide ljudi. Ko ti drma kavez, pa si nervozan-na..

 3. Vozac je malo dete.neka priupita podmladak sa koga su sve sedeli u kafanu danas.odripise mu neki vise nego vozaci

 4. Dok vi caskate ON ZNA kako do cilja. Najunosniji posao jeste rasprodaja javne svojine, drzavne imovine, gradskog.zemljista i sl. A to se debelo naplati iza zavese. Put dotle je ovaj.

 5. Ugledni Danijel, Novica i Marko se nikad nisu pojavili u klubu, niko ih nikad nije video ako neverujete vratite nadzorne kamere. Učlanjeni su 01.09.2022. tri dana pre skupštine održane 04.09.2022. Slavoljub Sneža i Ivica piloti sa dozvolama koji su članovi kluba više od 25 godina nisu primljeni u klub iako su platili članarine pre nekoliko meseci. Goran kaže “ učlaniću ih al posle skupštine“ da ne bi mogli da glasaju. Sramota je kako se Goran ponaša i ophodi prema članovima kluba. Klub ništa ne radi, nije se organizovalo nijedno takmičenje nijedna sekcija ne radi. Niko iz drugih klubova nas ne zove i ne kontaktira s nama, imamo dve plovidbene jedrilice ali stručnjaci iz upravnog odbora nedaju da se jedrilice iznose iz kluba a pistu nisu sposobni da registruju. Troše pare na nekakve behaton ploče, spuštene plafone i sredjivanje prostorija koje više nisu klubske!

  1. Žalosno je što će Leskovac izgubiti Aero klub, ali je još žalosnije što taj klub od kada je otišao Siniša Mitrović vode budale. Sa jedne strane SNS vozač a sa druge strane sve nepismeni ljudi(da su pismeni zadržali bi ga). I baš me zanima ko od navedenih je pilot, neka uslikaju svoje pilotske dozvole. Aero-klub nema nijednog profesora letenja da bi funkcionisao. Budite realni u komentarima i jedni i drugi. Ovo što se piše su budalaštine i sa jedne i sa druge strane. Izgleda da između sebe nisu rešili mnoge stvari pa se sada ovde prepucavaju da dobiju na publicitetu. A Aero klub ode…

  2. Kao što napisah gore,tako se i mihajlo radenović ponasao pa ipak nije uspeo protiv većine i zakona i statuta!

 6. Ne verujem da niste znali koga dovodite u klub i koji mu je cilj.Čovek je video aerodrom i avione samo na razglednici.Ponedini stari i ugledni članovi kluba su samo klimali glavom dok je on po instrukcijama faraona spremao teren za ovo što je uradjeno.Jedini vam je spas da ga najurite dok nije rasprodao i to što je ostalo.Oprostite se od starog hangara,ionako nije bio klubski.Sačuvajte i te avione koji su ostali, nadjite neku livadu i krenite da letite.

  1. Dzoni Dep i Chegevara upravu ste i zalosno je da ove sns-ovske fore i fazoni su preneseni na sport kakav je vazduhoplovstvo i aeroklub,tu se vidi nivo i celokupnog drustva,malogradjanstina,sitne duse,kompleksaši…od važećih dozvola mislim da u Leskovcu jos ima samo Robert ja sam svoju do skora produzavao ali to i nije neki problem lako cemo mi produžiti dozvole problem je što nemamo nijednog instruktora letenja ali i taj problem bi brzo rešili,dolaskom Srdjana Marinkovića on ima i pilotsku i jedriličarsku licencu instruktora letenja,samo mora produžiti! Moj plan kako klub bi trebao funkcionisati je taj da se uprava aerokluba zalaže da sredstva budu ispravna i pista registrovana,da bar po jedno dete u svakoj od sekcija dovedemo u klub svake godine i spasemo od ulice,e to je uspeh!!! A verujte da im mnogo mališana zaljubljenika u vazduhoplovstvo!

 7. Goran je vredan i pošten čovek..Radi po statutu i zakonu..
  Dok je vladao haos i javašluk pre Goranovog dolaska, dugovima članovima ništa nije smetalo, čak ni onaj zmijarnik u dvorištu..ni plafon pred padanje..
  Upristojio je ambijent i vraća klubu narušeni ugled..
  Neradnicima uvek smeta red i rad

  1. Dragane sine, nemoj o plafonu jer ti je očito toliki domet kao i tvom Goranu. Što se zmijarnika tiče odavno je u SNS-u leglo otrovnih zmija koji svojim ujedima i otrovom širi strah i ogorčenje u narodu.

 8. Dragane, Dragane …kakav plafon i zmijarnik, pa to urađeno za glasačko mesto i glasačku mašineriju.Koji Statut i zakon pominješ, sve je prekršio,upoznaj se sa dokumentacijom pa onda komentariši.Pa on sam priča da ga letenje ne interesuje, lični interesi i dodvoravanje šefu.Ali ima on tu pomoć čoveka iz senke, starog člana kluba…

 9. Kako vas nije sramota da ugasite klub i tvrdite da nisu tacne optuzbe protiv predsednika kluba pored svih navedenih dokaza?

 10. Oterasmo jednog mihajla dodje drugi! Kako vas nije sramota da kradete aeroklub a o kršenju statuta i zakona da se i ne govori ! O trošku kluba se dodvoravate(Goran i sadasnji U.O.) sns sektašima,klub je baš jaka firma za to,kradete,drapate,uništavate…ima puno onih koji vole letenje i aeroklub a i naš Leskovac je iznedrio mnogo uspešnih pilota i to svetskog nivoa,izmedju ostalog i Saleta čije ime klub nosi a vi ga kaljate i nemate niti trunke srama i stida a kamoli obraza!!!
  Za rukovodstvo kluba nemora biti vežano i da su letaci ali pre svega treba da su domaćini,da osećaju ljubav prema letenju i avionima a ovi koji su sada u predsednistvu kluba jedino osećaju da opustose i r… i to što je malo ostalo!
  putujem dosta i ovamo na zapadu svaku livadu prave na aerodrom i vuku omladinu da se bavi jednim zdravim i lepim sportom a kod nas ovi sektaši samo da što mogu rasprodaju,strpaju u dzep i podele plen sa kumovima,pobratimima i ostalom bulomentom,najveci šljam je nažalost na vlasti u svim porama društva!!!
  Uništiše aeroklub koji nosi tradiciju evo sledeće godine 100godina!!! Umesto da se bore da konacno dobijemo vlasništvo nad pistom i hangarima,da avione što pre osposobimo i letimo aeroklub se bavi prevarama i opstrukcijama,predaje imovinu po partijskoj i prijateljskoj osnovi,skladišti žitarice u hangaru gde su vazduhoplovna sredstva,PRESEDAN,prozore,uredjuje parkove i prostorije za glasanje da bi kupovali poene u svojim sektama,daje klubska sredstva na korišćenje i uništavanje od svakojakih osoba i organizacija bez ikakve odgovornosti…svačim se bave samo da se materijalno zadovolje a ni traga od vazduhoplovnih aktivnosti!!! Učlanio u VSS pa aeroklub je tamo član vise decenija,koji si ti ugled povratio kad neznaš ni papirni avion da napraviš,niko nas nije izbacio iz VSS nego jednostavno kada neplatiš članarinu nisi član,ugled se vraća time što ćemo odškolovati vrhunske pilote i padobrance,zmajare,jedriličare,paraglajderiste,modelare…i time se ponositi predsedniče aerokluba Gorane!!! Ali to nespada u tvoju sferu i nadam se uskoro i tvojoj smeni i odgovornoscu za načinjeno!!!
  Svako dobro,nema predaje! Aeroklub vratiti vazduhoplovcima to je jedino rešenje!

  1. Robet Plavšić je gledao samo svoj interes, a i drpao po Aero klubu. Da je tolika ljubav bila u njemu prema letenju, do sada bi daleko dogurao. Ne samo u Leskovcu( kada već ima dozvolu kao što kažeš). A zašto se ne spominju i ostali članovi Aero kluba(bivši i sadašnji) koji su stvarno piloti, koji vole to što rade, bez ikakvih interesa, nego spominjete neke članove bez dozvola koji su samo pozirali pored aviona, jedrilica i vozili se u njima. Svako može biti član i obožavalac kluba. To ti niko ne može uskratiti. Uplatiš članarinu i toliko. Gde je taj instruktor godinama koga pominješ? Zašto se nije angažovao? Bolje zatvorite temu o Aero klubu, sve je očigledno već rešeno…

 11. Verujem da je vredan i radan ali za svoju stranku i svoj dzep a za aeroklub nula!!! Dvoriste i prostorije je sredjivao o klubskom trosku da bi se dodvorio sefu i tu organizovao izbore,nista klub od toga nema samo stetu! Trebalo je resiti pistu i avione u korist kluba, e to radi predsednik aerokluba! Pa neka je on u bilo kojoj stranci ne interesuje to članove kluba ali rezultat itekako interesuje sve u aeroklubu a rezultat je porazavajući po pitanju vazduhoplovstva i vazduhoplov og sporta u Leskovcu!!!

 12. Za Džoni Depa, bitno da si ti pametan i da tražiš profesora letenja.Da voliš klub bio bi prisutan i znao bi šta se dešavalo i šta se sada dešava ,a za dozvole izvoli dođi pa ćeš videti da li ih imamo ili nemamo

  1. Za „starog člana kluba“ :I ti imaš dozvolu za letenje? Šta si po profesiji? Imaš svoju letelicu u klubu i dozvolu? Daj bre ne pričaj gluposti. Spominjete one koji su Vam bliski, jer ste totalno bespomoćni i pukli. Pred nosom vam je aero klub otišao. Zanima me ko dovodi ljude da budu predsednici kluba, ko ih glasa?! Ko je doveo i predložio Gorana Mladenovića a znao je da je u SNS-U? Sami pali, sami se ubili.. Od tolike vaše pameti, on vas odradio. Nemate školovane ljude vezano za vazduhoplovstvo, profesionalce.. Šta ste očekivali? Da se ne leti, pista neregistrovana, letelice neispravne. Možda bi moje deca došla(dolazili više puta) hangar je uvek bio zatvoren. U moje vreme je svakodnevno bila aktivnost u klubu, i avioni napolju. Ko je god došao na aerodrom dočekan je raširenih ruku. Ali tada je bio Siniša Mitrović.. Školovan pilot koji je vodio sve. A sada? Samo pljuvači, tračare, i lažovi. I drparoši. Zbog toga je klub tako i prošao. Nažalost…

 13. za Džoni Depa, normalno da imam dozvolu, a gde si ti bio, ja zatekao očajno stanje u klubu, nisam ja izgubio pistu nego neko mnogo pre mene.borio se i sada se borim da klub stane na noge, lako je kada je pista registrovana i imaš registrovane vazduhoplove da radiš i posluješ.trebao si da budeš tu kada je klub bio u minusu i kada dolazilo 5,6 čoveka.sada se svi prave pametni, treba ovo, treba ono, pa posle bitke svi bi da budu generali.kakve profesionalce tražiš u klubu, klub je sporsto udrženje zasnovano na dobrovoljnom radu, pročitaj Statut kluba.Hangar se otvara pridveče, od 18 h u barem 3,4 puta nedeljno, sem kada je loše vreme…

  1. Za starog člana kluba: Dozvolu za šta, koju letelicu? Za auto verovatno imaš.. I od kada si ti u tom klubu?! Klub jeste sportsko udruženje ali je problem što takva udruženja vode obrazovani ljudi, i koji imaju ljubav prema vazduhiplovu, a ne lični interes. Koliko primećujem ovde se samo polemiše o proneveramai nekom ličnom interesu. Niko nije napisao kupili smo neku letelicu, imamo bar 50-100 aktivnih člana AK, zaljubljenika u taj sport. A ti vešto izbegavaš da daš odgovor za dozvolu koju „navodno poseduješ“. I ti si neki pozer u AK izgleda..

 14. Za Džoni Depa, pa kao što rekoh dođi u hangar, recimo u subotu oko 18 h,videćemo da li imam važeću pilotsku dozvolu ili vozačku?Da si dolazio u klub znao bi sa kojim problemima se klub bori a ne da ovde filozofiraš .Normalno da se piše o proneveram
  a jer to koči klub i kakve lične interese ti vidiš u mojim objavama.Uostalom vidimo se u subotu.

  1. Za starog člana kluba: Na nijednu moju konstataciju ili pitanje nisi odgovorio, jer znaš istinu. Ja ne filozofiram, ali igrom slučaja znam sve. I ne pada mi na pamet da gubim vreme sa nebitnim ljudima dolazeći u hangar, jer moje vreme je dragoceno. I ne razumem zašto mi se stalno obraćaš u muškom rodu?! Inače, Džoni Dep mi je omiljeni glumac.. To te malo zbunilo, jel tako.. I ti se ne zoveš Stari član kluba zar ne? I nemaš dozvolu za letenje, kao i mnogi drugi.. Šteta što nisi uslikao da me uveriš, mene i ostale koji čitaju sve ovo.

 15. za Džonija Depa, sve si rekao „pozeru“…da si hteo da vidiš moju dozvolu došao bi u hangar. Ovako , ostavi nas da se borimo za klub koji volimo a ti nastavi da filozofiraš …

  1. Za starog člana kluba: Nemam ja vremena za dangubu, i ne laži više. Dosta je bilo tvog piskaranja ovde. Bori se ti i dalje za nešto što ste davno izgubili. Svi junaci na rečima.. Toliko bio angažovan oko kluba, i znaš sve šta je pronevereno, sedeo u hangaru.. Pa kako izgubite klub?! Ajde zdravo, mali si ti još za krupne stvari.

 16. za malog džonija depa, nemaš ti vremena za ništa sem da vređaš .Osim filozofiranja, i to lošeg, pišeš gluposti, neznalica si. U vazduhoplovstvu ne postoji termin profesor letenja, Siniša je bio plaćen, primao je platu za rad u klubu.doba komunizma odavno završeno, vojska ne daje više struju, nema više besplatnog goriva a ni opštinskih donatora.To što ti pričaš da znaš šta se dešava u klubu je čista laž, lažeš sebe a lažeš i druge, ne znaš ti ništa, lupetaš tu budalaštine, i klub nije izgubljen, ni to nisi shvatio, ali to je tvoj problem , bitno da ne dangubiš i trošiš svoje dragoceno vreme, pa nemoj ni moje da trošiš , treba da se spremam da letim, sa svojom pilotskom dozvolom ne poziram kao ti, folirantu….

  1. Nikad vas ne bi čitao, tuko i tukane, nego ste uzurpirali portal, kao što uzurpirate Avio Klub. Danima se pojavljuju vaši idiotski komentari dole, desno pod „najnoviji komentari“. Postoje društvene mreže, tu možeš da komentarišeš danima, mesecima, pa kad ti neko skrene pažnju da napišeš: pa nemoj da čitaš onda, ja idem u klub, čistim, peglam… Na mreži čovek može ili ne mora da vas čita. Dok ste ovde uzurpirali jedan od dva preostala normalna portala koja se tiču NAŠEG GRADA. Sa onog trećeg emigrirali smo zbog botova SNS, a sad vas dvoje botujete ovde kao ludi. Ponaviću da se iz aviona vidi, da i vas dvoje zanima klub zbog ličnog interesa, isto kao onog lika koga je Mesko poslao iz svog interesa. Koja je razlika izmedju vas troje?

 17. Kako ste naporni oboje. Kao, oboje želite isto, zalažete se za dobrobit kluba, al ste ko rogovi u vreći. Preko kluba oboje želite da ostvarite sopstvenu korist, zato se i krljate ovde danima.

  1. pa nemoj da čitaš onda, ja se barem borim za taj klub, tu sam dolazim, čistim i održavam, a vi? čisto filozofiranje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.