Predizborni marketing IZBORI 2023.

Na osnovu dosadašnje prakse u vezi sa predizbornim aktivnostima, portal REŠETKA je ove godine aktivirao posebnu sekciju IZBORI na adresi www.resetka.rs.

 

REШETKA na svom sajtu kroz kategoriju IZBORI, u skladu sa uređivačkom politikom nudi prostor za predizbornu kampanju svim političkim strankama, pokretima i udruženjima građana pod jednakim uslovima i u skladu sa zakonom o finansiranju političkih aktivnosti.

 

Kao jedan od najčitanijih lokalnih regionalnih web portala, REШETKA sa prosečnih 500.000 poseta na mesečnom nivou i preko MILION otvorenih strana mesečno (oktobar 2023.), kao i preko 23.000 realnih pratilaca na FB, predstavlja jedan od najbitnijih vidova informisanja, pre svega građana Jablaničkog, Topličkog, Nišavskog i Pčinjskog okruga.

 

REШETKU, kao lokalni medij, kao relevantan izvor često koriste nacionalni i regionalni mediji, ambasade, međunarodne organizacije, republičke institucije i centrale političkih partija.

 

U skladu sa navedenim, REШETKA političkim strankama i organizacijama za izbore 2023. može ponuditi sledeće predizborne pakete za period od raspisivanja izbora do početka predizborne tišine:

Baner kod zaglavlja (logoa) ili na vrhu objava (dimenzija 728×90 pix) 40.000 dinara
Baner (dimenzija 300×300 pix) 30.000 dinara
Promotivni (PR) tekst 25.000 dinara
Intervju (stranačko gostovanje) 30.000 dinara

 

KONTAKT OSOBA: Dragan Marinković,  060/70-49-409,  email: resetka.redakcija@gmail.com

NAPOMENA: Svi tekstualni sadržaji uključuju fotografije i objavu na društvenim mrežama

* USLOVI PLAĆANJA: 100% avansno.

* Sve cene su prikazane bez poreza na dodatu vrednost (20%).

* Uslovi realizacije i napomene: zakup i cenovnik se odnose na period od raspisivanja izbora 2023. godine do početka predizborne tišine.

* Uređivačka politika: REШETKA zadržava pravo da ne objavi sadržaje koji nisu u skladu sa uređivačkom politikom, etičkim novinarskim standardima, i zakonima Republike Srbije.