Predložite najbolje sportiste i klubove grada Leskovca za ovu godinu

.

Leskovački savez sportova, kao krovna organizacija svih sportskih klubova, sportskih organizacija i granskih sportskih saveza na teritoriji Grada Leskovca, raspisuje konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za SPORTSKU NAGRADU LESKOVCA ZA 2023. GODINU, kao najznačajnije i najviše priznanje u oblasti sporta na teritoriji Grada Leskovca.

Nagrade se dodeljuju u sledećim kategorijama:

 1. Najbolji sportski klub u 2023.
  2. Najbolji sportista u 2023.
  3. Najbolja sportistkinja u 2023-
  4. Najbolji trener u 2023.
  5. Sportska nada Leskovca za 2023.
  6. Sportski radnici – za rad i rezultate u 2023. Godini
  7. Sportski radnici, treneri i sportisti – za višegodišnji rad
  8. Za rad u drugim organizacijama za podršku sportu u 2023. godini
  9. Specijalno priznanje za razvoj i pormociju sporta

Predloge kandidata za dodelu SPORTSKE NAGRADE LESKOVCA mogu podneti sportski klubovi i organizacije, sportisti, treneri, sportski radnici, pedagozi fizičke kulture, osnovne i srednje škole, najkasnije do petka 1. decembra 2023. godine.

Uz prijave je potrebno dostaviti obrazloženje predloga, kao i rezultate ostvarene na zvaničnim takmičenjima i prvenstvima na regionalnom i nacionalnom nivou koje organizuje matični savez određenog kluba ili pojedinca.

Podatke o ostvarenim rezultatima dostaviti uz potvrdu organizatora takmičenja, odnosno granske sportske organizacije na nacionalnom nivou.

Predloge kandidata možete dostaviti lično u prostorijama saveza u ulici Pana Đukića 18, prvi sprat od ponedeljka 20. novembra do petka 1. decembra (dve radne nedelje) u vremenu od 10 do 14 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala. Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *