Zaposleni u javnim preduzećima ovog meseca koštali Leskovčane 118.971.475 dinara

Iz budžeta grada Leskovca danas je isplaćeno 118.971.475,28 dinara za plate zaposlenih.

Plate su isplaćene zaposlenima u Gradskoj upravi grada Leskovca i kod direktnih i indirektnih korisnika budžeta i to u Gradskom pravobranilaštvu, Turističkoj organizaciji, PU Vukica Mitrović, Centru za socijalni rad, Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju, Ustanovi za odrasle i starije, SRC Dubočica, ustanovama kulture.

Za usluge koje pružaju JКP Кomunalac i JКP Grdelica danas je iz gradskog budžeta isplaćena suma od 16.545.842,94 dinara.

JКP Кomunalcu je za održavanje javne higijene, horizontalne saobraćajne signalizacije, potkresivanje grana drveća, zoohigijene i održavanje javnih toaleta isplaćeno 13.143.317,75 dinara, dok je JКP Grdelici za održavanje uličnih slivnika, javne higijene i za cvetni sadni materijal isplaćen iznos od 3.402.525,19 dinara.

U lokalnoj samoupravu kažu da zahvaljujući stabilnim finansijama, grad Leskovac sve svoje obaveze izmiruje na vreme.

Na računu grada Leskovca danas se nalazi iznos od 884 miliona dinara.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala. Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

2 komentara na “Zaposleni u javnim preduzećima ovog meseca koštali Leskovčane 118.971.475 dinara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *