Vranje prodaje 29 građevinskih parcela za gradnju stambenih i poslovnih objekata

Grad Vranje je objavio oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta javnim nademtanjem. Kako se navodi u oglasu, predmet otuđenja su parcele namenjene gradnji dvojnih i individualnih stambenih objekata, kao i višeporodičnih objekata i sadržaja koji idu uz stanovanje.

U ulici Ive Andrića se otuđuju četiri građevinske parcele po početnoj ceni od 3.499 dinara/m2.

Na drugoj lokaciji u ulici Budislava Šoškića se prodaje 19 građevinskih parcela, najveći broj ima površinu oko 400 m2, a početni iznos se kreće od 1,3 miliona do 2,7 miliona dinara.

U Francuskoj ulici nudi se parcela površine od 4.545 m2 po početoj ceni od 30.580.487 dinara čija je namena poslovanje, trgovina na malo i veliko, ugostiteljstvo, izložbeno–prodajni saloni, turizam, zabava, uslužno zanatstvo, finansijske intelektualne, informatičke i druge usluge. U Sitničkoj ulici se nudi zemljište površine od 1.641 m2 po početnoj ceni od skoro 8 miliona dinara. Namena ovog zemljišta je izgradnja objekata prerađivačke industrije malih kapaciteta, objekata zanatske proizvodnje, skladišta i robno-transportnih centara.

Još se nude i parcela od 475 m2 između ulica Pasjačkog odreda i Novosadske i parcela površine od 615 m2 u ulici Viktora Bubnja.

Pravo učešća na oglasu imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz ovog oglasa i koja uplate depozit u visini od 20% početne cene građevinskog zemljišta za koje licitiraju.

Priave se mogu slati u roku od 30 dana od dana objave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare