“Ako budemo našli teren“ – Gde će Partizan igrati protiv Dubočice?

Crno-beli će u goste srpskoligaškoj ekipi Dubočice, a detalj koji je privukao pažnju tokom žreba ovog para je što je predsednik takmičarske komisije FSS Miodrag Janković malo u šali, malo u zbilji prokomentarisao: “Ako budemo našli teren…“.

.

Poznato je da je Leskovac jedan od gradova u kom će uskoro biti izgrađen novi stadion, planirano je da radovi budu završeni do februara 2023. godine, ali do tada Dubočica kao domaćin igra na stadionu Oriona u obližnjem Mrštanu, prenose sportske.net.

Leskovčani su na fejsbuk stranici već najavili i termin odigravanja ovog meča, 1. decembra od 13 časova u Mrštanu, ali sada moramo da sačekamo da to zvanično potvrde i u FSS.

Ova utakmica će zasigurno biti interesantna jer je, podsetimo, trener “Partizana” Aleksandar Stanojević negodovao zbog proširenja Super lige pre dva meseca te izjavio da bi Srbija trebalo da ima Super ligu sa 10 do 12 klubova, a da leskovačku “Dubočicu” pokušavaju na silu da ubace u Super ligu.

Leskovčani su tada oštro reagovali, te ga pozvali da bude gost na njihovom terenu.

Utakmice osmine finala na programu su 1. decembra.

Fudbaleri Crvene zvezde, branioci trofeja, dočekaće Radnički iz Niša, dok će Partizan gostovati u Leskovcu ekipi Dubočice.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare