Mentorska podrška pri zapošljavanju za mlade

Tim 42 poziva sve mlade iz Leskovca i okoline koji aktivno traže posao da se jave i da kroz mentorsku podršku steknu potrebne veštine za konkurisanje za posao.

.

Kroz indiviualne ili grupne sesije sa mentorom, mladi mogu da:

– Se informišu gde da pronađu konkurse i otvorene pozive, prilike za posao i praksu
– Postave pitanja, dobiju dodatne informacije i savete
– Kreiraju CV i motivaciono pismo za specifičan konkurs
– Provežbaju i pripreme se za intervju.

Mentor prilagođava program podrške potrebama svake mlade osobe koja se prijavi za ovu uslugu, kako bi ovaj program bio što korisniji za mlade.

Svi zainteresovani mladi mogu se javiti mentoru Tima 42 putem mejla dimitrije@team42.org.rs ili na telefon 060 4 212 313 i zakazati svoju prvu sesiju. Sesije mogu da se sprovedu uživo ili onlajn, u skladu sa potrebama mladih.

Podršku mladima u zapošljavanju pružamo u saradnji sa fondacijom Ana i Vlade Divac kao deo regionalne mreže YouthHubWBT koju finansira Evropska Unija.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare