Građani pozvani na javnu raspravu o Nacrtu programa energetske efikasnosti grada Leskovca

Grad Leskovac pozvaoa je građane, stručnu javnost, privrednike, predstavnike udruženja građana, predstavnike organa lokalne samouprave grada Leskovca, predstavnike javnih, javno komunalnih preduzeća, ustanova čiji je osnivač grad Leskovac, sredstava javnog informisanja kao i ostale zainteresovane subjekte da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu Programa energetske efikasnosti Grada Leskovca za period 2024 -2026. sa Planom energetske efikasnosti za 2024.godinu.

Tekst Nacrta Programa energetske efikasnosti Grada Leskovca za period 2024 -2026. sa Planom energetske efikasnosti za 2024.godinu objavljen je na zvaničnom gradskom sajtu.

Otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa Grada, odnosno javnih službi sa zainteresovanim građanima, privrednicima, predstavnicima udruženja građana i sredstava javnog informisanja će se održati u sali Skupštine grada Leskovca, u utorak, 14.2.2024. godine sa početkom u 12:00 časova.

Razlog izrade Programa energetske efikasnosti grada Leskovca za period 2024.-2026. godine je ispunjenje obaveza koje proističu iz Zakona o energetskoj efikasnosti i racionalnoj upotrebi energije. Programom energetske efikasnosti grada Leskovca se određuje planirani cilj uštede finalne energije, koji je u skladu sa ciljem uštede energije utvrđenim akcionim planovima za energetsku efikasnost Republike Srbije, kao i vrednost planiranog cilja uštede energije proračunatog i izraženog u primarnoj energiji, a koji ispunjava zahteve iz Uredbe o godišnjim ciljevima .

Inače, učesnici u javnoj raspravi mogu svoje predloge, sugestije, inicijative i komentare dostaviti Gradskoj upravi grada Leskovca-Odeljenju za društvene delatnosti i lokalni razvoj i putem elektronske pošte na e-mail adresu: drustvene.delatnosti@gradleskovac.org , ili poštom na adresu Gradska uprava grada Leskovca – Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj, ul. Trg revolucije 45, Leskovac, sa naznakom: „Za javnu raspravu o Nacrtu Programa energetske efikasnosti Grada Leskovca za period 2024 -2026. sa Planom energetske efikasnosti za 2024.godinu, zaključno sa 19.2.2024. godine.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Jel u utorak ili 14.02.2024.?