Meštani sami uredili česmu u centru sela

Preduzimljivi kakvi jesu u uređenju svog sela, meštani Batulovca završili su još jednu akciju. Ovoga puta rekonstruisali su česmu, koja decenijama krasi centar sela, a koja je poslednji put rekonstruisana  daleke 1957.godine.

.

“Meštani su ukupno prikupili 214.000 dinara, od opštine Vlasotince dobili smo 200.000 bez PDV-a i, uz naš rad, uložili smo u uređenje česme, koju sada krase zidovi od pikovanog kamena. Ovo mesto sada je na ponos svih žitelja Batulovca, a posebno nam je drago što se i mladi ovde okupljaju u večernjim satima i provode vreme u druženju”, kaže predsednik mesne zajednice Boban Pešić.

Česma je posvećena borcima palim u Prvom i Drugom svetskom ratu i u balkanskim ratovima.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare