Tri smećara, bager i gomila komunalaca poslati da čiste Podvorce nakon sinoćne pobune – VIDEO

Jutros oko 8 sati komunalno preduzeće Por Wener Weber poslao je tri kamiona, bager i komunalne ekipe kako bi očistili smeće u romskom naselju Podvorce u Leskovcu.

.

Podsetimo, iz besa što pomenuto preduzeće nije odvozilo smeće prošle nedelje, građani ovog naselja razbacali su smeće nasred ulice Zeke Buljubaše blokirajući kolovoz.

Oni su okrivili i odbornika  u lokalnom parlamentu Janušu Aliloviću (SNS) iz ovog naselja da ništa nije preduzeo kako bi rešio ovaj problem.

Meštani Podvorca su noćas tokom protesta najavljivali proteste i bacanje smeća na ulazu u opštinu ukoliko komunalno preduzeće Porr Wener Weber ne očisti deponije.

Rominfomedia piše da su građani sada zadovoljni što se čisti naselje ali kako kažu, i sami su krivi jer odlažu smeće na mestima na kojima nije predviđeno odlaganje.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

8 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A plaćaju li oni račune? Kako možeš da tražiš uslugu ako ne plaćaš?

Oni nista ne placaju drzavi retko ko placa a traze sve socijalno ,zdravstveno,priklanjaju se svakoj vlasti itd

Bračo Romi samo jako!!!
Nek vide srbi kako se laganim protestom sve završava!!!
Malo skandiranja i lagana pretnjica sa pičvajzom ispred Opštine i…
Evo rezultata!!!
Sve rešeno !!!
Bravo i svaka vam čast

Odem u kafanu, jedem, pijem. Ne platim. Odem. Dođem opet za neki dan. Ne daju mi da ih ponovo prevarim. Počnem da pretum pičvajzom. Daju mi da jedem i pijem besplatno! Eto rezultata! Sve rešeno!! Bravo meni i svaka mi čast!

Vidim da ništa ne razumeš

Zašto nisu došli u subotu da protestuju sa nama, nego divljaju mrtvi pijani i nasrċu na novinara? Hoces da ti kazem zasto? Zato sto nece da uĉe, neċe da se obrazuju, zbog neznanja imaju nisku zdravstvenu kulturu pa je zimi prepun dispanzer Roma i njihove dece.
Ako je ono sto sam video na snimku pobuna, onda sam ja Ĉe.
I mi Srbi smo bili takvi pre 100 godina, alj smo prihvatili promene i malo se civilizovali.

@Kakav sam ja sebi car, potpuno ste u pravu. Odgledao sam snimak gde se vidi kako su organizovano skupili djubre pa ga stavili na zgodno mesto oko koga su „demonstrirali“. Neće da uče ,lepo im tako da ništa ne znaju. Pa onaj bedan pokušaj, kad kao jedan od njih bahat i pijan pokušava da se zatrči na novinara preko đubreta, a ovi mu drugi ne daju… Primitivizam!
Onakvo divšljaštvo neznanja i nezainterovanosti za to kako funkcioniše svet oko njih,nisam odavno video. Tačno je i da ima puno porodica koje nikada nisu platile račun za odnošenje smeća. Mučno je bilo gledati onaj snimak jer iz svih njih izbija neverovatna mržnja.

Vidim da nisi razumeo filozofsko viđenje tog događaja kao Komšija iz centra 🙂
Nekome je dovoljno što du se pijani glupirali vikajuċi „Vučiċu …ru“, iako su za litar zejtina njegovo glasačko telo.