Gradonačelnik Leskovca izjavio saučešće porodici nastradale devojke iz Predejana nakon pritiska javnosti, njegovi botovi oplakuju Kseniju Vučić

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović proglasio je današnji dan  za Dan žalosti u toj opštini zbog jučerašnje tragedije. Iako su sve četiri devojke koje su doživele tragediju rođene i živele na teritoriji grada Leskovca, dana žalosti u ovom gradu, po svemu sudeći, neće biti, a gradonačelnik Goran Cvetanović izrazio je saučešće porodici nastradale devojake tek danas.

.

Iako se tragedija dogodila na teritoriji opštine Vladičin Han, ona predstavlja veći gubitak za Predejane iz kog se mladi masovono iseljavaju, kao i ceo Leskovac.

““Duboko saosećam sa porodicom Milovanović i rodbinom zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Ugasio se jedan mlad život, desila se velika tragedija. Mislima i srcem sam uz porodicu preminule devojke i stojim na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške“, objavljeno je saučešće Gorana Cvetanovića danas na zvaničnom gradskom sajtu nakon kritike u javnosti što u gradu na Veternici nije takođe proglašen Dan žalosti zbog tragedije koja je zadesila mlade devojke iz Predejana.

Na zvaničnom gradskom sajtu objavljenje in memoriam i bivšoj supruzi predsedniak republike Aleksandra Vučića, Kseniji Vučić koja je iznenada preminula u Beogradu.

Pokojna Ksenija ni na koji način nije povezana sa jugom Srbije i Leskovcem, ali su je leskovački botovi tokom jučerašnjeg dana (dok je ceo Leskovac bio u šoku zbog tragedije kod Vladičinog Hana) oplakivali na društvenim mrežama.

Pratite REШETKU na Facebook, Instagram, X (Twitter) i TikTok mreži. Budite uvek u toku!

Pretplati se
Obavesti o

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Svaki komentar je suvišan.