Poziv Leskovčanima da se uključe u proces kreiranja budžeta za narednu godinu

Grad Leskovac poziva građane da se aktivno uključe u proces pripreme budžeta za 2023. godinu.

“Ovim putem ćete moći da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Na taj način ćete uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i vas, kroz zadovoljenje vaših potreba. Od vas očekujemo da uzmete aktivno uključite i date ideju, šta je po vama prioritet i potreba za izgradnjom, uređenjem ili unapređenjem neke usluge za narednu godinu. Predlog može da sadrži, kako velike projekte od strateškog značaja, tako i male, odnosno manje projekte i usluge koje će građanima vaših mesnih zajednica, vaše ulice, zgrade, naselja, poboljšati uslove života”, navodi se u pozivu sugrađanima.

Grad Leskovac uzeće u razmatranje one predloge/projekte koji su izvodljivi i imaju najveći stepen spremnosti i koji su u okviru planiranih sredstava budžeta za te namene.

Prikupljanje predloga će trajati od 23.09. – 15.10.2022. godine.

Vaše predloge možete dati putem Upitnika koji se nalazi na zvaničnom sajtu Grada Leskovca www.gradleskovac.org, a upitnik se može naći i popuniti i u Uslužnom centru Grada Leskovca.


Poziv građanima da se aktivno uključe u odlučivanja lokalnih vlasti u razgovoru za Rešetku uputio je pre dva dana i načelnik Jedinstvene gradske uprave Miloš Cvetanović:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije Rešetka portala. Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

2 komentara na “Poziv Leskovčanima da se uključe u proces kreiranja budžeta za narednu godinu

  1. Poštovani sugrađani! Niste valjda ludi da se uključite u ovu farsu i date legitimitet odlukama ovih lopova da donesu kako hoće budžet, pozivajući se na vas da ste vi to tražili. Da je ovo normalna vlast i da znamo da su radili nešto u interesu građana ovog grada, trebalo bi učestvovati i pomoći im. Ovako ovo je samo još jedan trik, kako bi sutra dan pravdali svoju krađu, govoreći kako su građani tako hteli. Nikako ne učestvujte u još jednoj od mnogih prevara sekte.

    1. Pa jel im prošle, pretprošle, ili ne znam tačno koje, učešćem u „raspravi o budžetu“godine davalo legitimitet udruženje „I ja se pitam?“ Jel Cvetanović lepo saslušao šta je imao da kaže onaj matori iz tog udruženja i složio se s njim, i obojica su bili srećni, na radost građana Leskovca? Neka im i ove godine neko iz opozocije drži sveću, neka se privatno druže, razmenjuju poklone, čašćavaju zaposlenjima, čine druge male i velike usluge, a mi ćemo da blejimo i navijamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.